Hautatud veisepraad

Menüü: Peamine

Allergeenid: Gluten, Dairy
Intermediate

Inimesed

You will easily obtain restaurant-quality results from your home oven with this simple dinner recipe for braised beef roast.

Koostisosad


soola
½ tsp
onions
1 pcs
garlic
2 cloves
pepper
1 pinch
tomatipastat
2 tbs
carrot
2 pcs
vegetable oil
4 tbs
beef shoulder
0.4 kg
green bell pepper
1 pcs
red bell pepper
1 pcs
brussels sprouts
150 g
parsley root
1 pcs

Kaste:
valget nisujahu
1 tbs
hapukoort
2 tbs

Ettevalmistus

  1. Määrige liha ja küpsetusnõu õliga ning maitsestage soovikohaselt. Katke viilutatud juurviljadega ja lisage tomatipasta.
  2. Lisage 3-4 dl vett ja katke küpsetusnõu.
  3. Valmistage kaste. Kui liha on hautatud, vispeldage kastme paksendamiseks lihast eraldunud vedelikule juurde jahu. Vahetult enne serveerimist lisage kastmele hapukoort.

Vali oma ahi:

Edasi "Peamine" retseptid