Menüü: Lõuna ja suupisted
Stuffed with hearty ingredients, such as minced lamb, rice, nuts, spices and onions, this is a wonderful comfort food.
Koostisosad
Ettevalmistus
- Hakkige sibulad ja praadige need õlis. Lisage vürts, köömned ja muskaatpähkel. Laske jahtuda.
- Laske vesi potis keema. Lisage loorberileht ja blanšeerige kapsalehed kiiresti keevas vees. Jahutage lehti külmas vees ja kuivatage põhjalikult. Lõigake lehtedelt tugevamad varreosad ära.
- Segage kausis kokku hakkliha, praetud sibulad, riis, purustatud küüslauk, röstitud seedermänni seemned, peeneks hakitud münt ja petersell. Maitsestage soola ja pipraga.
- Asetage kaks supilusikatäit täidist lehe tugevamasse osasse. Rullige lehed ja keerake lehed külgedelt kokku. Vajadusel kinnitage hambatikuga, et vältida nende lahtirullimist.
- Asetage rullid sügavale küpsetuspannile, tihedalt üksteise kõrvale. Kontrollige, et lehe servad on pööratud allapoole.
- Lisage sidrunimahl kapsamahlale ja valage rullidele nii, et vedelik vaevu rulle kataks.
Vali oma ahi: