Pitsa

Menüü: Lõuna ja suupisted

Allergeenid: Gluten, Dairy
Beginner
See retsept on eelseadistatud 4 inimesele


Sometimes the most ordinary things can be made extraordinary simply by doing them at home. Make everyone happy with this pizza with perfectly melted cheese spilling from the crust.

Koostisosad

Starter:
valget nisujahu
2 tbs
suhkrut
1 pinch
värsket pärmi
20 g
soola
1 pinch
värsket pärmi
100 ml

Taigen:
valget nisujahu
300 g
soola
1 tsp
vegetable oil
1 tbs
värsket pärmi
150 ml

Kate:
soola
1 pinch
punet
1 tsp
riivjuustu
150 g
tomati kaste
200 ml
canned mushrooms in brine
100 g
pitsasinki
150 g
mozzarella
50 g

Ettevalmistus

  1. Valmistage starter. Lisage murendage pärm, jahu ja suhkru 1 dl leigesse vette ja segage ühtlase massi saamiseni. Laske umbes 5 minutit kerkida.
  2. Valmistage taigen. Valage jahu kaussi. Tehke keskele süvend ja valage sellesse starter. Lisage sool ja õli koos veega.
  3. Sõtkuge ühtlane taigen. Katke see puuvillase rätikuga ja laske kerkida soojas kohas vähemalt 30 minutit.
  4. Rullige taigen laiali ja asetage see küpsetuspaberiga kaetud küpsetuspannile.
  5. Lisage kate. Määrige laiali soolane tomatikaste ja puistake üle juustu ja oreganoga. Raputage peale pitsasink ja viilutatud seened.

Vali oma ahi:

Edasi "Lõuna ja suupisted" retseptid