Puuviljavormikook - liivataigen

Menüü: Magustoidud

Allergeenid: Gluten, Egg, Dairy, Sulphite
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 8 inimesele


A comforting sweet dish with homemade shortcrust and apple filling. Simplicity of baking is the key to everyone's happiness – prepared in just one tray for the whole family.

Koostisosad

Taigen:
valget nisujahu
300 g
suhkrut
70 g
muna
1 pcs
vanilla sugar
1 pack
võid
180 g
water
50 ml

Täidis:
raisins
50 g
suhkrut
50 g
breadcrumbs
20 g
peeled apple slices
400 g

Ettevalmistus

  1. Valmistage taigen. Segage jahu ja suhkur ning hõõruge juurde või. Lisage vahustatud munad ja piisavalt vett, et tekiks pehme taigen. Segage kuni ühtlase taignapalli saamiseni.
  2. Katke toidukilega ja laske külmikus seista vähemalt 30 minutit. Rullige kaks kolmandikku taignast küpsetuspaberile laiali.
  3. Valmistage täidis. Raputage riivsai ühtlaselt üle kogu taigna. Asetage riivsaia peale tihedalt õunaviilud, rosinad ja suhkur.
  4. Rullige laiali ülejäänud taigna kolmandik ja lõigake ribadeks. Asetage ribad võrgukujuliselt täidise peale.

Vali oma ahi:

Edasi "Magustoidud" retseptid