Vormibiskviitkook

Menüü: Magustoidud

Allergeenid: Gluten, Egg, Dairy
Beginner
See retsept on eelseadistatud 12 inimesele


This is a tea time or a Sunday lunch dessert winner. A fluffy cake enriched with mascarpone cream. What a retro charm!

Koostisosad

Taigen:
valget nisujahu
120 g
suhkrut
200 g
muna
6 pcs
cocoa powder
2 tbs
baking powder
2 tsp
cornstarch
100 g

Kreem:
suhkrut
100 g
vahukoort
200 ml
mascarpone
400 g
vanilla extract
2 tsp

Ettevalmistus

  1. Valmistage taigen. Eraldage munakollased munavalgetest.
  2. Vahustage munakollased suhkruga.
  3. Vahustage munavalged vähese sooja veega tugevate tippude moodustumiseni.
  4. Segage ettevaatlikult kokku vahustatud munavalged ja munakollased.
  5. Lisage jahuga segatud küpsetuspulber, kakaopulber ja tärklis.
  6. Valage segu küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi.
  7. Valmistage kreem. Segage mascarpone, vahukoor, suhkur ja vanilliekstrakt ning vahustage keskmisel kiirusel, kuni tugeva vahu saamiseni.
  8. Kui kook on küps, laske sellel jahtuda umbes 20 min. Lõigake kook 3 võrdseks kihiks. Asetage 1 koogikiht alusele ja katke 1/3 kreemiga. Asetage peale teine kiht ja korrake protsessi. Määrige peale allesjäänud kreemi koogi peale ja külgedele. Laske koogil enne serveerimist seista jahedas vähemalt 4 tundi.

Vali oma ahi:

Edasi "Magustoidud" retseptid