Väikesed küpsetised pärmitaignast

Menüü: Magustoidud

Allergeenid: Gluten, Dairy, Egg
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 8 inimesele


This recipe requires some kneading, but it is well worth it. These fluffy and sweet homemade delights, filled with jam, are a great alternative to croissants.

Koostisosad

Starter:
valget nisujahu
2 tbs
suhkrut
1 pinch
värsket pärmi
20 g
soola
1 pinch
värsket pärmi
100 ml

Taigen:
margarine
40 g
valget nisujahu
200 g
suhkrut
40 g
soola
1 pinch
piim
70 ml

Täidis:
apricot jam
100 g
rum
1 tbs

Ettevalmistus

  1. Valmistage starter. Lisage murendage pärm, jahu ja sool 1 dl leigesse vette ja segage ühtlase massi saamiseni. Laske umbes 5 minutit kerkida.
  2. Valmistage taigen. Lisage starterile jahu koos margariini, piima, suhkru ja soolaga. Sõtkuge taigen pallikujuliseks.
  3. Katke taigen puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel 20-30 minutit. Rullige taigen 3 mm paksuseks ja lõigake välja 8 kolmnurkset tükki.
  4. Valmistage täidis. Segage keedis rummiga. Asetage igale kolmnurgale teelusikatäis keedist. Vormige poolkuu-kujulised rullid ja asetage need küpsetuspaberiga kaetud küpsetuspannile. Katke puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel 20-30 minutit.
  5. Enne küpsetamise pintseldage üle munakollasega.

Vali oma ahi:

Edasi "Magustoidud" retseptid