Quiche lorraine

Menüü: Eelroog

Allergeenid: Gluten, Dairy, Egg
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 8 inimesele


Pastry base, rich cooked ham and cheesy filling… This all-time favourite Quiche Lorraine is guaranteed to please served either with fresh greens or pickles.

Koostisosad

Taigen:
valget nisujahu
200 g
soola
1 pinch
võid
150 g
water
6 tbs

Täidis:
soola
½ tsp
muna
4 pcs
piim
120 ml
onions
½ pcs
pepper
1 pinch
võid
1 tbs
muskaatpähklit
1 pinch
riivjuustu
150 g
green bell pepper
½ pcs
cooked ham
150 g

Ettevalmistus

  1. Valmistage taigen. Segage jahu, või ja sool, kuni saate pehme riivsaiataolise tekstuuri. Piserdage peale külma vett, et moodustuks tihke taigen. Vormige taigen palliks, katke toidukilega ja laske külmikus seista vähemalt 30 minutit.
  2. Valmistage täidis. Praadige sibulad väheses võis. Lisage peeneks hakitud sink ja roheline paprika. Laske jahtuda.
  3. Vahustage munad ja piim ning lisage juust. Maitsestage. Segage juurde sink ja roheline paprika.
  4. Rullige taigen 0,5 cm paksuseks ringiks. Asetage võiga määritud vormi. Suruge taigen vormi põhja.
  5. Katke täidisega.

Vali oma ahi:

Edasi "Eelroog" retseptid