Menüü: Eelroog
Meat filling wrapped in homemade dough. Wonderful for party snacks or picnic bites.
Koostisosad
Ettevalmistus
- Valmistage starter. Lisage murendage pärm, jahu ja sool 1 dl leigesse vette ja segage ühtlase massi saamiseni. Laske umbes 5 minutit kerkida.
- Valmistage taigen. Lisage starterile jahu koos margariini, piima ja soolaga. Sõtkuge taigen, katke see puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel umbes 20-30 minutit.
- Valmistage täidis. Praadige sibul ja küüslauk natukeses õlis, lisage hakkliha ja tomatipasta. Maitsestage soovikohaselt ja praadige veel.
- Rullige taigen 3 mm paksuseks ja lõigake välja nelinurksed tükid (10 cm x 10 cm).Asetage supilusikatäis täidist igale ruudule ja keerake need rulli.
- Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetuspannile ja määrige munakollasega.
Vali oma ahi: