Täidetud kodulind

Menüü: Peamine

Allergeenid: Gluten, Egg, Dairy
Intermediate

Inimesed

A classic dish packed with flavour for special occasions. Delicious hot or cold, this stuffed chicken is guaranteed to be everyone's favourite. Get ahead by making the stuffing in advance.

Koostisosad


salt
1 tsp
vegetable oil
2 tbs
chicken
1.20 kg

Täidis:
green bell pepper
1 pcs
nutmeg
1 pinch
bread rolls
2 pcs
pepper
1 pinch
milk
5 tbs
onions
1 pcs
parsley
2 sprigs
salt
1 pinch
cooked ham
4 slices
eggs
2 pcs

Ettevalmistus

  1. Puhastage kana ja eemaldage siseelundid. Määrige liha õliga ja maitsestage soolaga.
  2. Valmistage täidis. Tükeldage sai ja puistake peale petersell. Lisage sink, viilutatud paprika ja praetud sibul. Kloppige munad, segage piimaga ja valage saiatükkidele. Segage täidis ja maitsestage.
  3. Täitke kana. Lisage 1-2 dl vett ja kastke linnuliha praadimise ajal eralduva mahlaga.

Vali oma ahi:

Sai

Menüü: Hommikusöök ja brantš

Allergeenid: Gluten
Intermediate

Inimesed

What smells more like home than freshly baked bread? Try this great recipe for an easy homemade white loaf.

Koostisosad

Starter:
sugar
1 pinch
lukewarm water
100 ml
white wheat flour
2 tbs
fresh yeast
20 g
salt
1 pinch

Taigen:
white wheat flour
500 g
salt
1 tsp
vegetable oil
1 tbs
lukewarm water
300 ml

Ettevalmistus

  1. Valmistage starter. Murendage pärm ja segage 1 dl leigesse vette koos jahu ning soolaga ja segage ühtlase massi saamiseni. Laske umbes 5 minutit kerkida.
  2. Valmistage taigen. Lisage starterile jahu, õli ja sool. Sõtkumise ajal lisage leige vesi. Vormige taigen pallikujuliseks, katke puuvillase rätikuga ja laske kerkida 30-40 minutit (kuni taigna kogus on kahekordistunud).
  3. Sõtkuge tainast veel kord, vormige päts ja asetage küpsetuspaberiga kaetud pannile. Katke taigen puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel 20-30 minutit.
  4. Enne küpsetamist tehke pätsi sisse 4 diagonaalset lõiget, et vältida pragunemist.
  5. Kui sai on küps, tõstke see ahjust välja ja laske enne lõikamist jahtuda.

Vali oma ahi:

Liharullid

Menüü: Eelroog

Allergeenid: Gluten, Egg, Dairy
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 6 inimesele


Meat filling wrapped in homemade dough. Wonderful for party snacks or picnic bites.

Koostisosad

Starter:
white wheat flour
2 tbs
lukewarm water
100 ml
dry yeast
4 g
sugar
1 pinch
salt
1 pinch

Taigen:
salt
2 pinches
margarine
80 g
white wheat flour
380 g
milk
130 ml

Täidis:
vegetable oil
1 tbs
garlic
2 cloves
parsley
1 sprig
tomato paste
1 tbs
onions
1 pcs
pepper
1 pinch
salt
1 tsp
ground meat
0.20 kg

Kate:
egg yolk
1 pcs

Ettevalmistus

  1. Valmistage starter. Lisage murendage pärm, jahu ja sool 1 dl leigesse vette ja segage ühtlase massi saamiseni. Laske umbes 5 minutit kerkida.
  2. Valmistage taigen. Lisage starterile jahu koos margariini, piima ja soolaga. Sõtkuge taigen, katke see puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel umbes 20-30 minutit.
  3. Valmistage täidis. Praadige sibul ja küüslauk natukeses õlis, lisage hakkliha ja tomatipasta. Maitsestage soovikohaselt ja praadige veel.
  4. Rullige taigen 3 mm paksuseks ja lõigake välja nelinurksed tükid (10 cm x 10 cm).Asetage supilusikatäis täidist igale ruudule ja keerake need rulli.
  5. Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetuspannile ja määrige munakollasega.

Vali oma ahi:

Lasagne

Menüü: Peamine

Allergeenid: Gluten, Egg, Dairy
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 6 inimesele


Young, old and in-betweens — everyone loves this Italian-style dish. Invest a little effort and some high-quality ingredients for an exquisite result.

Koostisosad


tomatoes
2 pcs
oregano
1 pinch
lasagne sheets
250 g
vegetable oil
3 tbs
salt
3 tsp
bay leaves
2 pcs
pepper
1 pinch
grated cheese
350 g
carrot
2 pcs
basil
1 pinch
onions
2 pcs
tomato paste
100 ml
ground meat
0.80 kg

Bechamellkaste:
white wheat flour
50 g
salt
1 pinch
milk
1 l
butter
50 g
nutmeg
1 pinch

Ettevalmistus

  1. Praadige sibulad väheses õlis. Lisage hakkliha, tükeldatud porgand, maitseained ja segage.
  2. Tükeldage tomat ja lisage lihale. Lisage tomatipasta ja valage juurde vesi. Hautage umbes 15 minutit.
  3. Valmistage bechamellkaste. Sulatage või kastmepannil. Lisage jahu ja oodake, kuni see muutub kollaseks. Lisage piim ja segage. Maitsestage soola ja muskaatpähkliga.
  4. Määrige küpsetusnõu õliga ja katke selle põhi ühe kihi lasanje lehtedega. Valage lihakaste selle peale. Lisage bechamellkaste ja veidi riivitud juustu.
  5. Tehke sarnaselt järgmine kiht. Lisage bechamellkaste ja raputage viimasele kihile rohkelt riivitud juust.

Vali oma ahi:

Õunakook

Menüü: Magustoidud

Allergeenid: Gluten, Sulphite, Egg, Dairy
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 8 inimesele


A comforting sweet dish with homemade shortcrust and apple filling. Simplicity of baking is the key to everyone's happiness — prepared in just one tray for the whole family.

Koostisosad

Taigen:
vanilla sugar
1 pack
eggs
1 pcs
butter
180 g
water
50 ml
white wheat flour
300 g
sugar
70 g

Täidis:
apple slices
400 g
raisins
50 g
breadcrumbs
20 g
sugar
50 g

Ettevalmistus

  1. Valmistage taigen. Segage jahu ja suhkur ning hõõruge juurde või. Lisage vahustatud munad ja piisavalt vett, et tekiks pehme taigen. Segage kuni ühtlase taignapalli saamiseni.
  2. Katke toidukilega ja laske külmikus seista vähemalt 30 minutit. Rullige kaks kolmandikku taignast küpsetuspaberile laiali.
  3. Valmistage täidis. Raputage riivsai ühtlaselt üle kogu taigna. Asetage riivsaia peale tihedalt õunaviilud, rosinad ja suhkur.
  4. Rullige laiali ülejäänud taigna kolmandik ja lõigake ribadeks. Asetage ribad võrgukujuliselt täidise peale.

Vali oma ahi:

Biifsteek

Menüü: Peamine

Advanced

Inimesed

Follow this recipe to prepare a steak as a real chef! This mouth-watering piece of beef, evenly cooked from edge to edge, will astonish everyone at the table.

Koostisosad


bay leaves
1 pcs
garlic powder
1 pinch
vegetable oil
2 tbs
thyme
1 sprig
pepper
1 pinch
rosemary
1 sprig
salt
1 pinch
beef steak
200 g

Praadimiseks:
vegetable oil
2 tbs

Ettevalmistus

  1. Õlitage ja maitsestage steik.
  2. Asetage liha vaakumkotti, mis on sobiv sous vide küpsetamiseks.
  3. Sulgege kott ja tõmmake vaakumisse ning asetage see ahju.
  4. Peale automaatse programmi lõppu, eemaldage steik kotist. Patsutage mõlemad küljed kuivaks. Kuumutage pann kõrge kuumuseni. Praadige liha mõlemalt poolt minut või kaks.
  5. Soovitus: Tugevama maitse saamiseks marineerige liha külmikus kuni 24 tundi enne küpsetamist.

Vali oma ahi: