AquaClean
Lihtne igapäevane puhastamine
Tänu uute Gorenje ahjude sisemuses olevale täiesti uuele emailile on AquaClean'i funktsiooni oluliselt täiustatud. AquaClean on suureks abiks ahju sisemuse puhastamisel. Tarvis on vaid valada pool liitrit vett ahjupannile ja lülitada AquaClean sisse. Kõigest 30 minutiga on tulemused näha nii kogu ahju pinnal kui ka ahjupannidel. Plekid ja rasv on pehmemad ja need saab hõlpsamini maha pühkida.
rohkem
lähedal
Suur mahutavus – BigSpace
Rohkem ruumi suurema küpsetamisvabaduse jaoks
Gorenje ahjude uue põlvkonna ülaosa on spetsiaalse kujuga. Nüüd ringleb optimeeritud õhuvool ahjus veelgi suuremas mahus ja täiesti vabalt. Suurem mahutavus võimaldab kasutada suuremaid ahjupanne ja valmistada suuremaid toidukoguseid, samas kui ahju välismõõtmed on jäänud samaks. Varasema 3 asemel võimaldab ahi nüüd kasutada ühekorraga 5 resti. Mahutavus on vahemikus 75 l standardsetel ahjudel ja 53 l mikrolaineahjudel, mis on turul saadaolevatest suurimate hulgas.
rohkem
lähedal
GentleClose
Superlihtne ja supervaikne
Tänu uue konstruktsiooniga hingedele on ukse sujuvaks ja hääletuks sulgemiseks vaja vaid õrna puudutust.
Dehüdreerimine
Suurepärane toit alati käepärast
Kuivatatud liha, puu- ja köögivilju ning ürte saab kodus kiirelt valmistada. Dehüdreerimine on võimalik korraga kuni 5 restil.
Jogurt
Lihtne tee tervislike asjadeni
Võib-olla te veel ei tea, et ka jogurtit saab ahjus valmistada. Kodune jogurt valmib temperatuuril 40 ˚C umbes 3 tunniga paari Gorenje tarviku kaasabil.
PureSteami aur
Vett pole, üksnes aur
Gorenje kombineeritud auruahjul on suurepärane aurufunktsioon, mis toodab veetilkadeta auru. Tänu aurugeneraatorile, mis eraldab aurust vee, jättes selle täielikult puhtaks, pole Gorenje auruahju sisemuses üldse vett. Puhta auru pilv ulatub üle kogu ahju, sisaldamata ühtegi veetilka, mis võivad toidu vesiseks muuta ja sedasi ära rikkuda. Samuti sobib see täiuslikult sulatamiseks, sest soe aur ümbritseb toitu ühtlaselt, tekitamata ühtegi liiga kuuma punkti.
rohkem
lähedal
MultiSteam 360° aur
Terviklik lähenemine aurutamisele.
Auruahjudes kasutatakse sama ventilatsioonisüsteemi, mida tavalistes ahjudeski – MultiFlow 360° süsteemi. Kui aur siseneb läbi mitme avause ahju sisemusse, jaotab spetsiaalne ventilaator auru ühtlaselt, andes toidule pehme ja hõrgu konsistentsi. Kogu küpsetusprotsessi jaoks piisab ühest veepaagist, seega pole ahju lisaavausi vaja. See säästab aega ja energiat ning parandab üldist aurutamistulemust.
rohkem
lähedal
DC+ süsteem
Tõhus kuumuse kontrollimine
DynamiCoolingu süsteem jahutab tõhusalt ahju välispinda (või korpust), et kuum temperatuur mingeid kahjustusi ei tekitaks. DynamiCooling+ süsteemiga ahjudes reguleerivad kuumaandurid ahju välisseinte jahutamist, kuni need jõuavad temperatuurini 60 °C. See on eriti mugav pürolüüspuhastusega ahjude puhul, mis kasutavad väga kõrgeid temperatuure.
rohkem
lähedal
SuperSize
XXL trays fit in any oven
More spacious ovens allow you to cook a larger quantity of food – not only because of even air circulation at all levels, but also because of the 46cm wide baking trays in both standard and compact ovens. Innovative solutions allow a larger interior and the oven width is fully used. There is more space on each baking tray and the superior technology makes sure the food is cooked evenly on all levels.
rohkem
lähedal
PerfectGrill
A double heater for evenly crispy food
The best baking results are achieved with a combination of larger and smaller heaters, where the latter is positioned inside the larger one. The smart positioning of the heaters allows optimal heat distribution and provides the ultimate baking results every time, so food is crispy on the outside and soft on the inside. A variable heater combination can use either the inner or outer heater, or both at once. In advanced models, the heater is movable for easier cleaning and maintenance.
rohkem
lähedal
FastPreheati kiire eelkuumutamine
Meeldivalt kiire, säästes aega ja energiat
Ahi saavutab kuni 200˚ temperatuuri vaid kuue minutiga, säästes nii 30% ajast, mis tavaliselt ahjul eelkuumutamisele kulub. See on eriti kasulik retseptide puhul, mille jaoks on vaja eelkuumutatud ahju. Valgus- ja helisignaalid annavad teada, kui temperatuur on sobiv.
SlowBake
A very slow way to perfection
SlowBake bakes food at low temperatures for up to 6 hours. Due to the long preparation periods, meat and fish are softened but retain their juiciness, aroma and nutrients.