Pakatab loomulikust värskusestNatureFreshi integreeritavad sügavkülmikud
1
To enable videos, please confirm marketing purposes
Värske, maitseküllase ja toitainerikka toidu tootmises on loodus alati parim olnud. Täpselt õige kogus päikesepaistet, värsket õhku ja niiskust panevad taime parimal moel kasvama ning tulemuseks on täiuslik maitse.

Seetõttu jäljendavad Gorenje uued NatureFreshi integreeritavad sügavkülmikud looduslikke tingimusi, säilitades fotosünteesi protsessi, reguleerides niiskustasemeid ja pakkudes värskemat õhku. Lisaks on Gorenje NatureFreshi integreeritavad sügavkülmikud suurepärase energiaklassiga, vahemikus A+ kuni A+++, ning tänu oma moodulitest koosnevale ja paindlikule disainile sobivad igasuguse elustiiliga.

Tutvu NatureFreshi integreeritavate sügavkülmikutega

Looduslik värskus, paindlik disain, läbimõeldud hoiuruum

_products/features/icon - CrispZone'i sahtel VitaLighti ja SmartHumidity funktsioonidega

CrispZone'i sahtel VitaLighti ja SmartHumidity funktsioonidega

Nagu otse aiast
Üks suurimaid turulolevaid puu- ja köögiviljasahtleid, CrispZone, pikendab su viljade värskust madala temperatuuri, automaatse niiskuse reguleerimise ja erilise valgusega. Tänu erilisele membraanile, mis väljastab liigset niiskust, hoiab SmartHumidity sahtli niiskust alati optimaalsel tasemel. VitaLight jätkab loomulikku küpsemisprotsessi, et säilitada vitamiine ja hoida värskelt korjatud või ostetud puu- ja köögiviljad kauem värske ja krõmpsuvana.
rohkem
lähedal
_products/features/icon - IonAir koos DynamicCoolingu süsteemiga

IonAir koos DynamicCoolingu süsteemiga

Hoiab alles üksnes meeldivad aroomid
Täiendavate negatiivsete ioonidega rikastatud õhk säilitab maitset ja eemaldab ebameeldivad lõhnad ning täiustatud ventilaatorisüsteem ühtlustab temperatuuri kogu külmikus ja jaotab ühtlaselt laiali ioniseeritud õhku. Seetõttu võid igasugust toitu mistahes riiulile asetada.
rohkem
lähedal
_products/features/icon - AdaptTechi tehnoloogia

AdaptTechi tehnoloogia

Sügavkülmaga külmik, mis tunneb ära sinu harjumused
See nutikas süsteem loodi, et hoida külmikus pidevalt optimaalset temperatuuri, hoolimata sellest, kui tihti ust avad. Ukse avamisel tõuseb temperatuur järsult ja toit puutub kokku liigse soojusega, mistõttu rikneb see kiiremini. Külmik jälgib pidevalt, kuidas sa seda kasutad, ning analüüsib su käitumismustreid. Tänu sellele oskab ta ennustada, millal sa külmiku ust avad, ning vahetult enne seda langetab temperatuuri ühe või kahe kraadi võrra, et säilitada pidev ja ühtlane temperatuur. Nii säilib toit värske ja toitainerikkana.
rohkem
lähedal

NoFrost DualAdvance'i süsteem

Optimaalne õhuringluse topeltsüsteem
Enam ei pea sa sügavkülmikut sulatama ning külmiku ja sügavkülma aroomid ei segune omavahel. Sügavkülmutatud toit ei kleepu kokku ning värsked puu- ja köögiviljad säilitavad kauem oma kvaliteedi.
Jaheda õhu intensiivne ringlemine sügavkülmaosas vähendab niiskustaset ja väldib jää ja härmatise moodustumist toidule ja sügavkülmaosa seintele. Jahekambris tagab see optimaalsed toiduhoiustamise tingimused. Nii on võimalik jahutamist ja sügavkülmutamist optimaalselt juhtida. Mõlemaid reguleeritakse vastavate protsesside käigus seadme erinevates osades.

Lõpp sügavkülmiku sulatamisele
Sügavkülmutatud toit ei kleepu enam kokku.
Kvaliteetne sügavkülmutatud toit
Parem ülevaade sisust
Rohkem ruumi
Sügavkülmaosa ja jahekambri lõhnad ei segune
Värske toit ei kuiva ära ja säilib kauem värske.

UURI TEISI FUNKTSIOONE

klõpsa laiendamiseks

Jahutusnipid ja -trikid

Kuidas poolikut sibulat kauem värske hoida:

Kata sibulad võiga

Loomulikult ei kahjusta poolik sibul märkimisväärselt su eelarvet, kuid miks midagi ära visata, kui saad selle õigesti hoiustades alles hoida. Järgmisel korral, kui pikkpoisi või tomatisalati jaoks sibulat poolitad, ära mähi seda fooliumisse või toidukilesse, vaid haara külmkapist või. Poolik sibul püsib kauem värskena, kui see võiga katta. Ja tugeva lõhna vältimiseks hoiusta seda kindlasti õhukindlas Multiboxi kastis.

Kuidas köögiviljadest talvel viimast võtta:

Korja neid oma sügavkülmikust

Pole midagi nauditavamat värsketest ubadest, hernestest või muudest aedviljadest. Õnneks ei pea sa seda nautima üksnes suvel. Sügavkülmutatud köögiviljad säilitavad oma maitse, konsistentsi ja vitamiinid, kui neid säilitada vähemalt -18 kraadi juures ning need on korralikult pakendatud, et vältida niiskuskadu ja kokkupuudet õhuga. Et värsketest puu- ja köögiviljadest viimast võtta, aseta nad CrispZone'i puu- ja köögiviljasahtlisse, kus eriline VitaLighti funktsioon säilitab nende toitaineid.