Kasutage lusikat või pulka. Ahi on kuum ning Teil tuleb ainult viilutada keskmise suurusega küpsed kartulid ning panna need ahju, et tunni möödudes serveerida maitsvaid hasselbach kartuleid. Te võtate noa ja jätkate, kuid: Viilutage, viilutage, viilutage, hops. Viilutage, viilutage, aaaaaaaaaaaaahhh. Raske on vältida kartuli üleni läbi lõikamist. Kasutage noa “takistajana” näiteks lusikat, kuhu kartuli lõikamiseks asetate. Võite kasutada ka bambusest orki, mille torkate läbi kartuli ¾ et hoiduda selle läbi lõikamisest. Tehke seda järgmisel korral, kui soovite serveerida hasselbach kartuleid ning mitte friikartuleid.
Pahh! Pole küps!!!
Ei ole sellist asja nagu “hasselküpsed” kartulid. Hasselbach kartulid küpsetatakse koorega viilutatult. Nimi tuleneb kokalt, kes leiutas viilutamise ja küpsetamise. Nüüd Te teate.