Serveerige pelargoone. Tahate avaldada tõeliselt muljet? Rabage külalisi pastelsete, lõhnavate pelargoonidega. Lill on uus lisand mitmetärnilistes köökides. Kokad katsetavad, kupatavad, glasuurivad ja dekoreerivad peenelt lõhnavate õitega. Nii et kui on tegemist pulmadega või suvemenüüga, siis üllatage oma külalisi pelargoonidega. Võimalusi on lõputult, mis lõhnavad ja maitsevad - ingver, šokolaad/münt, lõhnastatud tamm, roos, sidrun, laim, muskus ja kookospähkel. Valmistage näiteks pelargooniga mooritud rabarberit, vahukoort ja kuuseokkaid. Mmm. See maitseb isegi paremini kui kõlab. Või kasutage pelargooni kui söödavat garneeringut. Hoolimata sellest, kas garneerite või segate, olete väga, väga moodne.
Lilled salatis
Kasutage rohelises salatis söödavaid lilli kui värvilist kaunistust. Valik on suur: kress, jasmiin, leedripuu õied, kurgirohi, sõnajalad, roosi kroonlehed, lavendel, pelargoon ja ürtide õied - murulauk, salvei, basiilik või arugula.