Värvid

Kas eelistate, et külalised söövad toidu või ainult näkitsevad viisakalt? Niisiis pidage meeles, et enamus inimesi lähenevad toidule järgmiselt: Kui toit on isuäratav, siis nad kugistavad selle ruttu alla, kuid vastasel juhul satub see prügikasti.

Värviliste menüüde pakkumine ei ole raske, tuleb ainult planeerida sööke nagu oma peolemineku kleiti. Mõelge kontrastidele. Üllatage silma. Kuid kuidas? Kuidas on võimalik anda särtsu tavalisele ja igavale buffeelauale nii, et see osutuks külalistele vastupandamatuks? Kuidas luua visuaalset tulevärki jõuluvaagnal, kui teil on käsil lillkapsa valmistamine? Kuidas valmistada tähelepanuväärseid küpsetisi, mis on lasteaia suvepeol kadedust äratavad? Enama teadasaamiseks lugege edasi.

Kuidas pälvida suvisel peol kiitust oma leivale

Küpsetage peedimahlaga. Jälle kord olete märkinud end “vabatahtliku leivaküpsetajana” lasteaia suvepeo söögivalmistajate nimekirja ning nüüd pabistate. Mida küll seekord teha? Prantsuse leiba? Ei, seda te küpsetasite eelmisel aastal. Hapendatud taignast maaleiba? Ei, see võtaks liiga palju aega. Peedileiba?? See on värviline, leidlik, igaüks imetleb Teie panust ning te särate aupaistes nagu leib leivakorvis. Te saate leiva, millel on punane koorik (ca. 1 cm) ja kollane sisu. Ärge muretsege peedi maitse pärast, jahu näppab maitse. Just nii nagu leib varastab šõu.
Naturaalne puna.
Kui soovite oma martsipanist põrsale õiget roosat värvi, siis kasutage peedimahla kunstlikult toodetud puuviljamahla asemel. See on odavam ja naturaalne. Ja kui te olete roosas meeleolus, siis võite ka beseed küpsetades lisada supilusikatäie peedimahla. Besee muutub armsalt roosaks - perfektselt sobiv printsessi magusroaks.

Kuidas hoiduda serveerimast halle suhkruherneid

Tehke neile külma dušši. Rohelised köögiviljad on olemuselt õrnemad. Kui hoiate neid natuke aega soojas, siis kaotavad nad maitse, värskuse, karguse, värvi ja vitamiinid. Ning kes tahaks serveerida militaarselt rohelisi, halle köögivilju, milles on ebapiisavalt A, B, C, D ja E vitamiini? Seega kui järgmine kord valmistate köögivilju, näiteks suhkruherneid, siis proovige järgmist: Kupatage keevas vees. Võtke välja ning loputage külma veega või tehke neile kiire jäävann. Kui külalised on saanud tervitusjoogi ning on aeg serveerida sööki, siis soojendage herned uuesti üles. Kõiki klorofülli sisaldavaid rohelisi köögivilju (v.a porgandid, mais, tomatid ja teised värvilised köögiviljad) tuleb soojendada kõige viimasena.
Klorofüll?

Roheline toit on üks toitudest, mis on väikese kalori- ja suhkrusisaldusega ning suurima toiteväärtusega. Roheline toit hõlmab kõike - üherakulistest vetikatest kuni õitsvate taimedeni välja, kuid neil kõigil on üks ühine omadus: klorofüll. See annab taimedele nende rohelise värvuse ning seda võib pidada taime “vereks”.

Kuidas üllatada oma sõpru dramaatilise rijsttafel’iga

Lisage lihtsalt tinti. JIPIJEE!! Laupäevane tüdrukute õhtu. Aeg rääkida naistejuttu ning tagant üles lüüa! Ainult et see nõuab veidi lava ettevalmistust 12-le õrnemasoo esindajale. Ehkki tüdruksõbrad näivad olevat hõivatud teemaga, kas g-stringides mehed on kuumad või mitte, inventeerivad nad alateadlikult Teie kodu, Teie menüüd, Teie taimi, Teie tolmu. Kuidas oleks musta rijsttafel’i serveerimisega, mis võtaks kogu nende tähelepanu. See on väga lihtne: Lihtsalt lisage väike pakike kalmaari tinti (ostetud kohalikust spetsiaalsest Aasia poest, võib kasutada ka pasta puhul) riisi hulka.
Vaenlased? Prits või soovahetus

Ehmunud kalmaar pritsib suust tinditaolist ainet, et hägustada ümbritsevat ning alistada vaenlast. Ebaõnnestumise korral suudab kalmaar muuta kiirelt värvi, vormi ja liikumismustrit. Väike isane kalmaar suudab muuta oma välimust nii, et ta näeb välja nagu süütu emane. Ja tüdrukut pole ilus lüüa.

Kuidas kostitada oma jõulukülalisi lumivalge lillkapsaga

Keetke seda piimas. Jõululõuna läheneb meeletu kiirusega. Olete otsustanud valmistada meeglasuuris pardi punase veini kastmes koos köögiviljadega ning asi edeneb hästi. Part on glasuuritud. Kartulid ja punase veini kaste on valmis. Miniporgandid ja brokoli keevad. Teil tuleb veel valmistada lillkapsas, mis peab tekitama visuaalse efekti magusatest lumepallidest jõuluvaagnal. Kui olla üsna otsekohene, siis siinkohal soovitame valgeid lumepalle, mitte selliseid, mida koer on värvinud enda kergendamise eesmärgil. Niisiis tuleb teil toimida järgnevalt: Keetke lillkapsast vees, kuhu on lisatud 2 supilusikatäit piima. Niimoodi saadakse lumivalge lillkapsas.
Vau, keedetud lillkapsas

Keetmise ajal võib lillkapsast eralduda ebameeldivat lõhna. Proovige ebameeldivast lõhnast vabaneda lisades keemise ajal vette tükikese kuiva leiba või näputäie soodat.

Kuidas muuta mais naudinguks nii silmale kui taldrikule

Pigistage veidi sidrunit. Algupäraselt kasvatati maisi kanala aedikus kanadele toiduks. Seda võibolla seetõttu, et mõned maisiliigid on kuidagi ebahuvitava, kahvatukollase välimusega. Kanad pole muidugi nii valivad. Nendele läheb vähem korda, kas mais on valge või kollane. Kui olete natuke kriitilisem kui meie sulelised sõbrad, siis lisage keevasse vette umbes minut enne maisi valmimist supilusikatäis sidrunimahla. See teeb maisi ilusaks nii silmale kui ka suule.
Sool muudab maisi kõvaks

Maisi või maisitõlviku keetmisel ärge lisage vette soola, see muudab maisi kõvaks. Oodake soola lisamisega kuni mais on keenud või grillitud. Sulatage maisil väike tükike võid ning serveerige kui värsket suvetoitu.

Kuidas kostitada kohvitajaid kuldsete küpsistega

Vahustage soolaga. Tundub tuttav? Ükskõik kui palju armastust ning positiivset energiat Te oma küpsisetaignasse panete, ikkagi on lõpptulemus mitterahuldav. Nii et iga kord peate möönma, et ämma kodusvalmistatud küpsised on paremad Teie omadest. Te võite seda fakti tunnistada, kuid kui soovite igal juhul oma enesekindlust tõsta, siis võite järgmisel korral küpsisetaigna valmistamisel lisada munade vahustamisel neile veidi soola. Sel viisil saate järgmine kord ootamatutele külalistele pakkuda kuldseid küpsiseid. Külaline võib olla Teie ämm.
Igavad küpsised? Dekoreerige mündiga

Kui külalised koputavad uksele ning neile on pakkuda ainult mõned igavad küpsised, siis ärge heitke meelt. Sõeluge neile natuke tuhksuhkrut ning dekoreerige mündi, melissi, värskete marjade või ükskõik millega, mis võiksid neid veidi paremaks muuta. Pidage meeles, et tuhksuhkur sulatab kergesti ümbritseva värvi. Värske puuvili ja ükskõik milline niiske kaunistus tuleb lisada viimasel minutil.

Kuidas kontrollida kuldse muna olemasolu

Mida “kollasem”, seda parem. Vanasõna ütleb, et te ei saa otsustada raamatu sisu üle selle kaane järgi. Sama pädeb ka munade kohta. Koore värv ei peegelda kvaliteeti, maitset ega toiteväärtust. See, kas koor on valge, kollane, pruun või hall, sõltub hoopiski kana tõust ja geneetilisest eelsoodumusest. Kui tahate teada, kas Teil on esmaklassiline ja kõrgekvaliteediline “kuldne muna”, siis peate vaatama koorest kaugemale. Tehke muna katki (soovitame selle esmalt osta). Munakollase värv peegeldab kvaliteeti ning see sõltub toidust ja kana kasvukeskkonnast. Mida “kollasem”, seda parem.
Sidrun võitleb munakollastega

Kas olete märganud kausis natuke munakollast koos munavalgetega? Puudub vajadus visata last välja koos pesuveega. Lihtsalt lisage mõni tilk sidrunimahla ning vahustage munavalgeid nagu alati.

Kuidas säilitada kollaseid banaane kihilises koogis kollastena

Andke neile natuke juua. Enamus meist teab, et kui panna natuke sidrunimahla poolitatud õunale, siis ei tõmbu see pruuniks, vaid säilib rohelisena (kui Te seda ei teadnud, siis võtke seda nõuannet kui boonust). Kuid mida teha banaanilõikudega, mis nagu õunadki kalduvad seistes tõmbuma pruuniks (ning pruunid banaanilõigud kihilisele koogile ei sobi). Vastus: Andke neile natuke midagi juua Kui soovite oma pidu elavdada, andke neile natuke šerrit. Või veidi ananassi- või sidrunimahla, mis samuti toimib.
Banaan Teie sünnipäeva kostüümil?

Banaaniplekid muutuvad pruuniks, kuna mahl oksüdeerub. Kahju. Kuid kõik, mida võite teha, on panna plekile natuke vedelikku. Pange plekile natuke glütseriini ning laske sel seista umbes 10 minutit. Hiljem peske vähese leige keedetud veega. Võite kasutada ka sülge. Arvatakse, et sülg hoiab ära oksüdeerumise - ainult ärge sülitage banaanidele!

Külastage
meid
YouTube
Jagage
teistega
Facebook
Twitter
Olge
informeeritud
RSS